Tekemistä Jyväskylän Laajavuoressa

 

Tekemistä Jyväskylän Laajavuoressa

 

Tiesitkö, että Huonepakopeli Jyväskylässä sijaitsee luonnonkauniilla Laajavuoren alueella ja onkin oivallinen tukikohta suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopiva tapahtuma? Tekemistä Laajavuoressa tarjoavat laajasti eri alojen toimijat tunnelmallisesta majoituksesta pakopeliseikkailuun.

Laajavuoren alue on täynnä mahdollisuuksia syntymäpäivien, polttareiden, pikkujoulujen, perheloman tai vaikka sukukokouksen viettoon.  Saat koottua hetkeesi aimo annoksen kivaa tekemistä Laajavuoressa, sopivasti rentoutumista ja vatsan täyteen maittavaa murkinaa koko vuoden ympäri. 

Pakopeli sopii hyvin tapahtumaan kuin tapahtumaan.  Se yhdistää porukkaa, koska pakohuoneesta pääsee pois vain ryhmänä, ei yksin. Tästä syystä pakopeli on erinomainen jäänmurtaja polttareihin, jossa osallistujat eivät välttämättä ole toisilleen ennestään tuttuja. Porukan yhteishenkeä nostattavana touhuna pakohuone sopii täydellisesti myös pikkujoulu- ja syntymäpäiväelämykseksi tai illan aloittajaksi.  Koko perheen kokemuksena pakohuone on vertaansa vailla ja tilastollisesti lapset ovatkin parempia pelaajia kuin aikuiset! Heillä on luontaista laatikon ulkopuolelta ajattelua ja uteliaisuutta vielä kosolti takataskussa.

 

Kurkkaa tästä Huonepakopelin pelivalikoima!

 

Etsitkö majoitusta?  Scandic hotelli Laajavuori tarjoaa tilat suuremmallekin porukalle. Hotellin runsas aamupala ja kylpylän panoraamanäkymä ei jätä ketään kylmäksi. Huonepakopeli sijaitsee Scandic hotellin tiloissa, joten samalla pääset helposti nauttimaan seikkailusta myös pakohuoneen parissa!

Jos kaipaat hieman intiimimpää tilaa, valintasi voisi olla Havu Resort huvila. Havu resortin kotoisassa lämmössä pääset nauttimaan kauniista luonnosta heti isojen ikkunoiden takana tai porealtaasta käsin. Havu resortissa majoittuminen on kuin elämys havumetsässä.

Scandic Laajavuori tarjoaa hyvät ravintolapalvelut, jossa voit nauttia runsaan aamupalan, lounaan tai a la carte illallisen. Pakohuone elämyksen jälkeen tekee usein mieli porukalla käydä läpi kokemusta ja tunnelmia. Scandic tarjoaakin mahdollisuuden siirtyä vaivattomasti Huonepakopelin tiloista muutaman askeleen verran joko aulakahvilaan tai ravintolan puolelle turisemaan ja nauttimaan yhdessäolosta sekä hyvästä ruuasta.

 

Tekemistä Laajavuoressa on hurja määrä ja laajalla kattauksella kaikenlaisiin mieltymyksiin!

Kesäisin Laajavuoren kauniit luontopolut ovat erinomainen tapa käydä yhdessä rauhoittamassa mielen kierroksia ja hengittämässä keuhkot täyteen raikasta ilmaa.

Laajiksen seikkailupuistossa pääset nauttimaan adrenaliiniryöpystä liitäessäsi vaijerin varassa havupuiden välissä. Alueella pääset heittämään frisbeegolfia, pyöräilemään monipuolisessa bikeparkissa tai ihmettelemään näkötornissa miltä Jyväskylä näyttää lintujen silmin.

Talvisin alueella olevat laavut luovat tunnelmaa päivän laskettelun tai hiihdon jälkeen. Vuorilammen savusaunan hitaassa lämmössä pääset hellimään mieltä ja kehoa.

Pakohuoneeseen pääset tottakai vuoden ympäri ja pakopelin ympärille nivoutuukin helposti juhlapäivän muut aktiviteetit. 

 

Olipa kyseessä sitten polttarit, syntymäpäivät, pikkujoulut tai perheloma, Laajavuoren alueelta löydät aineksia monenlaisten juhlien järjestämiseen. Tekeminen ei Laajavuoressa kesken lopu!

Huonepakopeli toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!