fbpx

HINNASTO & PELISÄÄNNÖT

Pelin hinta riippuu ryhmäkoosta. Esimerkiksi peli kolmelle maksaa 99 euroa (33€/hlö) ja peli kuudelle 132 euroa (22€/hlö).

Maksuvälineenä meillä käy käteinen, yleisimmät suomalaiset pankki- ja luottokortit, sekä Smartum-setelit ja –kortti (vain 5e arvoiset Smartum-setelit), ePassi, Elämyslahjat, sekä Gifti-lahjakortit. Yrityksille ja yhdistyksille (verkko)laskutus, laskutuslisä 4 €.

Hinnastomme on päivitetty 1.5.2022. Huhtikuussa tehdyt varaukset vielä vahnoilla hinnoilla toukokuun ajan!

66€ /(66€-peli)

41€ /(82€-peli)

33€ /(99€-peli)

28€ /(112€-peli)

24€ /(120€-peli)

22€ /(132-> € -peli)

PELISÄÄNNÖT

Aikataulu

Pelipaikalle on saavuttava 15 min ennen peliä (ei yli 20 min aiemmin). Myöhästyminen vähennetään tilanteen vaatiessa peliajastanne.

Peruuttaminen

Varatun pelin voi perua 3 vuorokautta ennen peliä veloituksetta. Myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen perutuista varauksista veloitamme 50 euroa. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta. Mikäli varattuna on samanaikaisesti useampi pelihuone on varaukset peruttava seitsemän vuorokautta ennen peliä.

Käyttäytyminen

Pelinohjaajalla on oikeus keskeyttää peli, jos ette noudata pelinohjaajan ohjeita. Emme palauta rahoja, mikäli peli keskeytetään huonosta käyttäytymisestä johtuen.

Alkoholi

Huonepakopelien pelaaminen humaltuneena on kielletty. Pienikin määrä alkoholia heikentää merkittävästi pelisuoritusta. Emme suosittele alkoholin nauttimista ennen peliä. Pelinvetäjällä on oikeus poistaa pelaaja huoneesta, mikäli hän ei ole kykenevä noudattamaan sääntöjä.

Varovaisuus

Pidätämme oikeuden laskuttaa rikkoutuneiden esineiden korjaamisesta meille aiheutuvat kulut jälkikäteen. Seuraamme ja tallennamme pelit kameroiden kautta.

Maksutavat

Maksu hoidetaan paikan päällä. Meille käy pankki- tai luottokortti, käteinen, Smartum (kulttuurisetelit), Edenred, ePassi, Eazybrake sekä lahjakorttimme. Yrityksille myös laskutus 4 euron laskutuslisällä. Laskutustiedot kannattaa lähettää etukäteen sähköpostiimme, suosimme paperittomia laskutusvaihtoehtoja.

Huomioitavaa

Noudata pelinohjaajan antamia ohjeita ja sääntöjä, jotka käydään läpi ennen pelin alkamista. Tässä muutamia ohjeitamme:

– Älä käytä voimaa lukkojen avaamiseen
– Matkapuhelimet ja muut kannettavat laitteet pidetään suljettuna, eikä niitä saa käyttää pelin aikana. Ryhmäkuvia voi ottaa pelin jälkeen
– Vihjeiden etsiminen kiipeilemällä ja toisia pelaajia nostamalla on kielletty

VINKKEJÄ PELAAJALLE

  • Paras keino pakenemiseen on keskustella avoimesti ryhmän kanssa. Kerro muille löytämistäsi vihjeistä. Työskennelkää yhdessä vihjeitä yhdistellen. Jos löydät jotain uutta tietoa, niin pidä huoli, että kaikki muutkin huoneessa saavat tietää siitä. Älä huijaa, sillä pilaat oman ja ryhmäsi pelin!
  • Tehtävien ratkaiseminen ei edellytä painavien esineiden nostamista tai siirtämistä.
  • Huonepakopelin idea on paeta lukitusta huoneesta 60 minuutin kuluessa. Pelit koostuvat tehtävistä, jotka vaativat loogista ajattelua, ongelmanratkaisukykyä sekä ryhmätyötä. Vihjeitä yhdistelemällä ja tehtäviä ratkomalla etenette kohti pakoa. Kaikki pelit ovat haastavia, eikä pakeneminen ole itsestäänselvyys.
  • Kun varaamanne aika lähestyy, saapukaa paikalle 15min ennen pelin alkua, jolloin ehdimme antaa teille opastuksen ennen pelin alkua.
    Ryhmäkoko 3-10 hlöä. Huomiothan huonekohtaiset suosituksemme.
  • Älä yritä arvata lukkojen koodeja kokeilemalla tai kuuntelemalla! Lukkojen koodit selviävät huoneesta löytyvien vihjeiden avulla.
  • Älä paljasta peliemme vastauksia ja vihjeitä muille pelaajille.