fbpx

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.86″ background_color=”#0b0a10″ background_color_gradient_overlays_image=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”palaute average” _builder_version=”3.0.86″ background_color_gradient_overlays_image=”off” background_layout=”dark” text_font=”fuse-black||||||||” text_font_size=”24px” text_letter_spacing=”1px” text_orientation=”center” module_alignment=”center” saved_tabs=”all”]

joensuu
4.5 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 4.5 out of 5 based on 64 reviews.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.86″ background_color_gradient_overlays_image=”off” background_layout=”light”]

Jenna

★★★★☆
Pari teknistä huomiota pelistä: *piip* osoittaminen oli vähän tuurista kiinni, että hyväksyikö valo osoitusta vai ei. Lisäksi pankkiholvin puolen tietokoneen avautuminen (läppäri) kesti todella kauan... Muutoin oli kyllä hauska pelailla ja kaikki toimi 🙂
- Anonymous

Ella

★★★★☆
- Anonymous

Anna

★★★★★
Oli kiva kokemus ja hauskaa puuhaa kaveriporukan kesken.
- Anonymous

HELI

★★★★☆
Huone oli vaativa, mutta kuitenkin looginen. *tehtävä* oli haastava, samoin *toisen tehtävän kuvailua, muokattu pois julkaisua varten*. Siksi arviosta lähtee yksi pallero pois.
- Anonymous

SAMUEL

★★★★★
Oli kyllä kihelmöivän hauska kokemus, sitten kun lakkasi liian vaikeasti miettimästä homma alkoi rullaamaan. Aikaa ei jäänyt kun 1,5min kun pääsimme ulos???? innolla odotan huonepäivitystä että pääsee uusia kokeilemaan????
- Anonymous

JONNA

★★★★☆
Peli itsessään oli hyvä, ei liian helppo ja vihjeet olivat kekseliäitä. Vaativuutta oli juuri sopivasti. Pelin vetäjä oli kuitenkin tympeä, eikä esimerkiksi kertonut pelin taustatarinaa meille, vaan käski vain lukea näytöltä. Olen/olemme tällä porukalla pelanneet useita pelejä muualla Suomessa ja vetäjät ovat aina olleet hyviä, joten tämän kertainen oli epämiellyttävä yllätys. Ei kuitenkaan pilannut kokemusta, mutta teki siitä aavistuksen huonomman.
- Anonymous

LEA

★★★★★
Oli ihan huikeen hauska ja mielenkiintoinen kokemus
- Anonymous

MAIJA

★★★★☆
Erittäin hauska ja viihdyttävä kokemus oli!
- Anonymous

KIRSI

★★★★★
Sairaan siistiä pähkäilyä! Koko porukka oli ihan täpinöissään 🙂
- Anonymous

SAMI

★★★★☆
- Anonymous

KATRI

★★★★☆
- Anonymous

TERHI

★★★★☆
- Anonymous

MILLA

★★★★★
Kiitos erinomaisesta palvelusta!
- Anonymous

SANJA

★★★★★
Todella hyvä palvelu, kiitos paljon!
- Anonymous

PIA

★★★★☆
- Anonymous

HEIDI

★★★★★
Ainoa huono puoli on että tähän jää koukkuun!
- Anonymous

HELI

★★★★★
- Anonymous

MIILI

★★★★★
Peli oli loistava! Vaati paljon ryhmätyötä, joka hyvällä tavalla kokeili jokaisen omaa kärsivällisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja. Yksin ei pelistä selviäisi, oli ihana päästä kokeilemaan kuinka paljon tiiviinä ryhmänä saa aikaan! Excellent.
- Anonymous

KAISA

★★★★☆
Oli kivaa niin kuin aina????
- Anonymous

ISMO

★★★★★
- Anonymous

KATJA

★★★★★
- Anonymous

NIINA

★★★★★
Ensimmäinen kerta oli ja kivaa oli. Hyvin mukaansa tempaava peli ja hauskaa ajanvietettä kavereiden kanssa. Suosittelen!
- Anonymous

JAANA

★★★★☆
Peli toimi hyvin.
- Anonymous

ANNA

★★★★★
Eilinen pelikokemus oli aivan huikea, erityisesti koska pääsimme huoneesta ulos. Saimme vinkkejä tarvittaessa nopeasti ja huone itsessään oli sopivan haasteellinen. Tällaisia lisää!
- Anonymous

LAURA

★★★★★
Meillä oli kivaa ja peli oli toimiva! Bunkkeriin olisi ehkä kaivannut vähän lisää vaaran tuntua.
- Anonymous

TARJA

★★★★☆
Pelistä jäi hyvä fiilis, vaikka ei päästykään läpi. Yksi kokemus rikkaampana !
- Anonymous

MILJA

★★★★☆
Bunkkeri oli tehtäviltään tarpeeksi paljon muita vaikeampi, ja tarvittiin paljon enemmän vihjeitä sen läpäisemiseen kuin muiden huoneiden. *eräs tehtävä* ja viesteistä vihjeiden etsiminen olivat kekseliäitä ja sopivat hyvin teemaan. Tunnelma ei ollut ihan yhtä hyvä kuin esim. Mökin kirouksessa, sitä olisi voinut ehkä parantaa vaikka vaimealla ydinhälytys sireenillä tai toistuvalla varoituksella radiossa. Myös tehtävien ei-lineaarisuus aiheutti sen että lopussa ei ehtinyt tulla mitään ahaa-hetkeä jossa tajuaa ratkaisun.
- Anonymous

KATRI

★★★★★
Tykkään näistä pakopeleistä, vaikka oonkin vähän tyhmä näihin. Onneksi on aina fiksua porukkaa mukana! Uusia huoneita odotellessa...
- Anonymous

Meri

★★★★☆
Todella mukava ja hauska kokemus! Tehtävät olivat luovia ja mielenkiintoisia ratkaista. Pelinohjaajan vinkit olivat hiukan epäselviä Mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan huonepakopeliä!
- Anonymous

Mirka

★★☆☆☆
Odotimme kovasti peliä ja ideahan oli aivan mahtava. Petyimme suuresti, kun lukot eivät toimineet, vaikka koodit olivat oikein. Näin ollen "vetäjä" joutui antamaan vihjeitä ruudulle ja avaimia salalokeroiden kautta uudelleen. Tämä turhautti ja teki mieli keskeyttää peli ja pyytää uutta aikaa.
- Anonymous

Alina

★★★★★
- Anonymous

Satu

★★★★★
Ennakkoon vähän jännitti ennätetäänkö kolmestaan ratkaista kaikki tehtvävät, mutta yllättävän hyvin homma ratkesi muutamasta jumista huolimatta! Kiitos kivasta huoneesta!
- Anonymous

503455513

★★★★★
Tosi kiva oli käydä sukulaisten kanssa. Tiimityö onnistui hyvin eikä riitoja tullut. Melkein pääsimme läpi, mutta yhdessä olo on tärkeintä.
- Anonymous

Jyrki

★★★★☆
Porukalla tosi hyvä kokemus huonepakopelistä! Varsinkin kun onnistui päästä pois! Hieno kokemus!
- Anonymous

SK

★★★★☆
Psykopaatti-huone oli todella hyvä! Koko meidän porukka tykkäsi siitä. Tuli vain mieleen, että olisi hyvä, jos porukasta otettaisi joku ryhmäkuva (esim. polaroid-kameralla), jonka saisi mukaan pelin lopuksi. Taustana voisi olla huoneeseen liittyvä taustakangas ja kuvan voisi jakaa myös Huonepakopelin someen ja kertoa, kuinka porukalle kävi --> pääsivätkö ulos huoneesta vai eivät. Siitä jäisi myös kävijöille kiva muisto pelistä.
- Anonymous

Päivi

★★★★☆
Mukava paikka viettää aikaa toiminnallisesti. Tullaan toistekin!
- Anonymous

Liisa

★★★★★
- Anonymous

Oskari

★★★★★
Hyvin tehty ja sopivan haastava, kyllä hujahti tunti nopeasti ja hauskaa oli.
- Anonymous

Juha

★★★★☆
Erittäin näyttävästi rakennettu Maya temppeli. Pari lukkoa temppuili vaikka samaa numero sarjaa oli yritetty jo aiemmin. Lisäksi eräs tehtävä vaati kyllä enemmän voimaa kuin mitä yleensä tarvitaan, köyttä sai vetää kynsin ja hampain.
- Anonymous

Markus

★★★★★
FB Factorimn A-tytöt tykkäsivät kovasti molemmista huoneista Psykapaatti ja Maya-temppeli. Tulemma miellellään taas uudestaan kun teille tulee uusia huoneita. Nyt olemme käyneet kaikissa tämän hetken kolmessa huoneessa. Kiitokset jälleen kerran. Ja palataan
- Anonymous

Heidi, Roope, Henkka & Milo

★★★★★
Mahtavan koukuttava pelielämys. Pienestä jäi kiinni, mutta kehitymme koko ajan. Mökin kirous pelaamatta. Palaamme asiaan.
- Anonymous

tiina

★★★★★
Jännittävä! Onneksi porukassa nuoria, loogista ajattelua omaavia nuoria aivoja. Muuten ehkä emme olisi ulos päässeet 🙂
- Anonymous

Riina

★★★★☆
Tarpeeksi haastava ja monipuolinen peli (Maya temppeli). Ystävällinen ja mukava asiakaspalvelu.
- Anonymous

401733365

★★★★☆
Yksi lukko oli huonosti toimiva, vaikka koodi oli oikea niin siinä sitten meni yksi vihje että saatiin varmistus sen oikeellisuuteen. Ja muutenkin aikaa tuhraantui siihen monta minuuttia. Oli siis maya temppeli ja se lukko millä avataan se Pakki seinällä
- Anonymous

Riitta

★★★★★
Hauska ja haastava
- Anonymous

Aino

★★★★☆
Psykopaatti oli erittäin hauska kokemus kolmelle ekakertalaiselle, josta ryhmämme koostui. Pelinvetäjän vinkit auttoivat eteenpäin jos jäimme jumiin pulmien kanssa. Kassakaappi oli haastava sillä kukaan meistä ei saanut pyöriteltyä koodeja niin pikkutarkoilla liikkeillä. Onneksi kaapin sisältö tiputettiin toiseen salalokeroon. Kiitos siitä! Ulos asti emme ihan päässeet, mutta olimme iloisia, että saimme edes ensimmäisen oven auki. Tunti meni yllättävän nopeasti ja puhumista riitti pitkään kokemuksen jälkeen. Ainut pikku miinus tulee asiakasvessan käsipyyhkeistä: niistä jäi ikävä haju käsiin, niitä ei oltu varmaan vaihdettu vähään aikaan.
- Anonymous

Jenni ´

★★★★☆
Tosi hyvä ja kekseliäs oli jälleen
- Anonymous

Janissa

★★★★★
Oli todella hauskaa ja mielenkiintoista! Tulemme uudelleenkin.
- Anonymous

Katri

★★★★☆
- Anonymous

Mirva

★★★★★
Mukava iltapäivä, jännittävä kokemus ja erilaista tekemistä myös nuorisolle. Nyt jo kyselevät milloin mennään uudelleen 🙂
- Anonymous

Virve

★★★★☆
Kokemus oli tosi mukava ja mieleenpainuva. Koko porukka tykkäsi ja varmasti käymme uudestaan. Kiitos:) Ainut mikä jäi harmittamaan oli se, että pääsimme huo eesta ulos vahi gossa liian aikaisin yhden lukon ollessa auki, joten jäi arvoitukseksi olisimmeko oikeasti selvittäneet huoneen loppuun.
- Anonymous

Karoliina

★★★★★
Varsin viihdyttävä peli oli Psykopaatti tämmöiselle aarteenetsijälle! Suosittelen kyllä kaikille kokeilemaan rajojaan.
- Anonymous

Maria

★★★★★
Huone oli vähän helpompi, joten lasten kanssa pelaaminen sujui hyvin. Varaaminen ja palvelu toimivat moitteettomasti. Nyt odotellaan uutta huonetta.
- Anonymous

Maria

★★★★★
Todella mahtava kokemus, josta koko porukka piti. Ehdottomasti tulemme uudelleen!
- Anonymous

Marja-Leena

★★★★★
Meillä oli kaksi huonetta varattuna ja molemmista selvitettiin pihalle määräaikaan mennessä 🙂 Kokemus oli erinomaisen postiivinen ja tulemme ehdottomasti uudelleen. 🙂
- Anonymous

Minna

★★★★★
Hauskaa oli muillakin kolmella jotka olivat ensikertalaisia. Ulos päästiin jopa ihan ajoissa. Suosittelen muillekkin pakohuonetta, mukavaa yhdessäoloa
- Anonymous

Minna

★★★★★
Selvitimme mökin kirousta. Huone oli suunniteltu hyvin ja henkilökunta oli ystävällistä. Tulemme varmasti uudelleen.
- Anonymous

Aleksi

★★★★★
Pakohuoneessa oli hauskaa, psykopaatti oli hauskasti toteutettu! Ollaan käyty jo useamma huoneessa, niin jäädään odottelemaan uusia teemoja!
- Anonymous

Pepita

★★★★★
Aivan huippua oli! Päästiin huoneesta ulos ja kivaa oli koko rahan edestä! Kiitos! Varmasti tullaan uudestaan!
- Anonymous

jatta

★★★★★
Ihan mahtava kokemus, vaikka ei läpi päästykkää. Asiakaspalvelu oli mintissä ja oli mahtavaa ku sai nauraa mennen tullen. Propsit miehelle töissä tuona päivänä, toivon mukaan sama herra töissä, kun tullaa seuraavan kerran pelailemaan!
- Anonymous

Anne

★★★★★
Sekä synttärisankari, että vieraat olivat innoissaan! Kiitokset psykopaattihuoneesta. Oli sopivasti teini-ikäisille haastetta. Ihan ei loppuun päästy, mutta kokemuksena huippu!
- Anonymous

Jenni

★★★★★
Oikein mainio ohjelma numero polttareille! Meidän porukka ainakin viihtyi!
- Anonymous

★★★★★
- Anonymous

★★★★★
- Anonymous

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” _builder_version=”3.0.86″ background_color=”#000000″ background_color_gradient_overlays_image=”on” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”rgba(51,51,51,0.73)” background_color_gradient_end=”#000000″ background_image=”/wp-content/uploads/2017/11/huonepakopeli-Joensuu_pre-footer.jpg” background_color_gradient_end_position=”85%” global_module=”166″][et_pb_row global_parent=”166″ _builder_version=”3.0.86″ background_color_gradient_overlays_image=”off” use_custom_width=”on” custom_width_px=”1300px” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”2″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image global_parent=”166″ _builder_version=”3.0.86″ src=”/wp-content/uploads/2017/11/huonepakopeli_favicon_2.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” background_color_gradient_overlays_image=”off” use_overlay=”off” align=”center” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” max_width=”6%” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row global_parent=”166″ _builder_version=”3.0.86″ background_color_gradient_overlays_image=”off” use_custom_width=”on” custom_width_px=”1300px” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_cta admin_label=”Joensuu” global_parent=”166″ _builder_version=”3.0.86″ url_new_window=”off” use_background_color=”off” background_color_gradient_overlays_image=”off” background_layout=”dark” text_shadow_style=”preset1″ header_font=”fuse-ultrablack|||on|||||” header_text_align=”center” header_font_size=”24px” header_letter_spacing=”6px” body_font=”fuse-light||||||||” body_text_align=”center” custom_button=”off” button_bg_color_gradient_overlays_image=”off” button_icon_placement=”right” title=”Joensuu” custom_padding=”||0px|” custom_margin=”||0px|”]

 

Kauppakatu 28,
80100 Joensuu
(Kauppakeskus Iso Myyn kellarissa, sisäänkäynti
kävelykadulta Elokuvateatteri Tapion vastapäätä)

Laskutustiedot

050 409 3311
joensuu@huonepakopeli.fi

 

 

[/et_pb_cta][et_pb_social_media_follow global_parent=”166″ _builder_version=”3.0.86″ link_shape=”rounded_rectangle” url_new_window=”off” follow_button=”off” background_color_gradient_overlays_image=”off” background_layout=”light” module_class=”centered-social” custom_css_social_icon=”width: 50px;||height: 50px;” custom_padding=”0px|||”]

[et_pb_social_media_follow_network _builder_version=”3.0.86″ social_network=”facebook” skype_action=”call” url=”https://www.facebook.com/huonepakopeli/” background_color=”#3b5998″ use_background_color_gradient=”off” background_color_gradient_start=”#2b87da” background_color_gradient_end=”#29c4a9″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”180deg” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_start_position=”0%” background_color_gradient_end_position=”100%” background_color_gradient_overlays_image=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” background_size=”cover” background_position=”center” background_repeat=”no-repeat” background_blend=”normal” allow_player_pause=”off”]

Facebook

[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network _builder_version=”3.0.86″ social_network=”instagram” skype_action=”call” url=”https://www.instagram.com/huonepakopeli/” background_color=”#517fa4″ use_background_color_gradient=”off” background_color_gradient_start=”#2b87da” background_color_gradient_end=”#29c4a9″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”180deg” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_start_position=”0%” background_color_gradient_end_position=”100%” background_color_gradient_overlays_image=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” background_size=”cover” background_position=”center” background_repeat=”no-repeat” background_blend=”normal” allow_player_pause=”off”]

Instagram

[/et_pb_social_media_follow_network]

[/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]