joensuu Overall rating: ★★★★☆ 4.4 based on 49 reviews
5 1

Mirva

★★★★★
5 5 1
Mukava iltapäivä, jännittävä kokemus ja erilaista tekemistä myös nuorisolle. Nyt jo kyselevät milloin mennään uudelleen 🙂

Katri

★★★★☆
4 5 1

Janissa

★★★★★
5 5 1
Oli todella hauskaa ja mielenkiintoista! Tulemme uudelleenkin.

Jenni ´

★★★★☆
4 5 1
Tosi hyvä ja kekseliäs oli jälleen

Riitta

★★★★★
5 5 1
Hauska ja haastava

401733365

★★★★☆
4 5 1
Yksi lukko oli huonosti toimiva, vaikka koodi oli oikea niin siinä sitten meni yksi vihje että saatiin varmistus sen oikeellisuuteen. Ja muutenkin aikaa tuhraantui siihen monta minuuttia. Oli siis maya temppeli ja se lukko millä avataan se Pakki seinällä

Riina

★★★★☆
4 5 1
Tarpeeksi haastava ja monipuolinen peli (Maya temppeli). Ystävällinen ja mukava asiakaspalvelu.

tiina

★★★★★
5 5 1
Jännittävä! Onneksi porukassa nuoria, loogista ajattelua omaavia nuoria aivoja. Muuten ehkä emme olisi ulos päässeet 🙂

Heidi, Roope, Henkka & Milo

★★★★★
5 5 1
Mahtavan koukuttava pelielämys. Pienestä jäi kiinni, mutta kehitymme koko ajan. Mökin kirous pelaamatta. Palaamme asiaan.

Markus

★★★★★
5 5 1
FB Factorimn A-tytöt tykkäsivät kovasti molemmista huoneista Psykapaatti ja Maya-temppeli. Tulemma miellellään taas uudestaan kun teille tulee uusia huoneita. Nyt olemme käyneet kaikissa tämän hetken kolmessa huoneessa. Kiitokset jälleen kerran. Ja palataan

Juha

★★★★☆
4 5 1
Erittäin näyttävästi rakennettu Maya temppeli. Pari lukkoa temppuili vaikka samaa numero sarjaa oli yritetty jo aiemmin. Lisäksi eräs tehtävä vaati kyllä enemmän voimaa kuin mitä yleensä tarvitaan, köyttä sai vetää kynsin ja hampain.

Oskari

★★★★★
5 5 1
Hyvin tehty ja sopivan haastava, kyllä hujahti tunti nopeasti ja hauskaa oli.

Liisa

★★★★★
5 5 1

Päivi

★★★★☆
4 5 1
Mukava paikka viettää aikaa toiminnallisesti. Tullaan toistekin!

SK

★★★★☆
4 5 1
Psykopaatti-huone oli todella hyvä! Koko meidän porukka tykkäsi siitä. Tuli vain mieleen, että olisi hyvä, jos porukasta otettaisi joku ryhmäkuva (esim. polaroid-kameralla), jonka saisi mukaan pelin lopuksi. Taustana voisi olla huoneeseen liittyvä taustakangas ja kuvan voisi jakaa myös Huonepakopelin someen ja kertoa, kuinka porukalle kävi --> pääsivätkö ulos huoneesta vai eivät. Siitä jäisi myös kävijöille kiva muisto pelistä.

Jyrki

★★★★☆
4 5 1
Porukalla tosi hyvä kokemus huonepakopelistä! Varsinkin kun onnistui päästä pois! Hieno kokemus!

503455513

★★★★★
5 5 1
Tosi kiva oli käydä sukulaisten kanssa. Tiimityö onnistui hyvin eikä riitoja tullut. Melkein pääsimme läpi, mutta yhdessä olo on tärkeintä.

Satu

★★★★★
5 5 1
Ennakkoon vähän jännitti ennätetäänkö kolmestaan ratkaista kaikki tehtvävät, mutta yllättävän hyvin homma ratkesi muutamasta jumista huolimatta! Kiitos kivasta huoneesta!

Alina

★★★★★
5 5 1

Mirka

★★☆☆☆
2 5 1
Odotimme kovasti peliä ja ideahan oli aivan mahtava. Petyimme suuresti, kun lukot eivät toimineet, vaikka koodit olivat oikein. Näin ollen "vetäjä" joutui antamaan vihjeitä ruudulle ja avaimia salalokeroiden kautta uudelleen. Tämä turhautti ja teki mieli keskeyttää peli ja pyytää uutta aikaa.

Meri

★★★★☆
4 5 1
Todella mukava ja hauska kokemus! Tehtävät olivat luovia ja mielenkiintoisia ratkaista. Pelinohjaajan vinkit olivat hiukan epäselviä Mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan huonepakopeliä!

KATRI

★★★★★
5 5 1
Tykkään näistä pakopeleistä, vaikka oonkin vähän tyhmä näihin. Onneksi on aina fiksua porukkaa mukana! Uusia huoneita odotellessa...

MILJA

★★★★☆
4 5 1
Bunkkeri oli tehtäviltään tarpeeksi paljon muita vaikeampi, ja tarvittiin paljon enemmän vihjeitä sen läpäisemiseen kuin muiden huoneiden. *eräs tehtävä* ja viesteistä vihjeiden etsiminen olivat kekseliäitä ja sopivat hyvin teemaan. Tunnelma ei ollut ihan yhtä hyvä kuin esim. Mökin kirouksessa, sitä olisi voinut ehkä parantaa vaikka vaimealla ydinhälytys sireenillä tai toistuvalla varoituksella radiossa. Myös tehtävien ei-lineaarisuus aiheutti sen että lopussa ei ehtinyt tulla mitään ahaa-hetkeä jossa tajuaa ratkaisun.

TARJA

★★★★☆
4 5 1
Pelistä jäi hyvä fiilis, vaikka ei päästykään läpi. Yksi kokemus rikkaampana !

LAURA

★★★★★
5 5 1
Meillä oli kivaa ja peli oli toimiva! Bunkkeriin olisi ehkä kaivannut vähän lisää vaaran tuntua.

ANNA

★★★★★
5 5 1
Eilinen pelikokemus oli aivan huikea, erityisesti koska pääsimme huoneesta ulos. Saimme vinkkejä tarvittaessa nopeasti ja huone itsessään oli sopivan haasteellinen. Tällaisia lisää!

JAANA

★★★★☆
4 5 1
Peli toimi hyvin.

NIINA

★★★★★
5 5 1
Ensimmäinen kerta oli ja kivaa oli. Hyvin mukaansa tempaava peli ja hauskaa ajanvietettä kavereiden kanssa. Suosittelen!

KATJA

★★★★★
5 5 1

ISMO

★★★★★
5 5 1

KAISA

★★★★☆
4 5 1
Oli kivaa niin kuin aina????

MIILI

★★★★★
5 5 1
Peli oli loistava! Vaati paljon ryhmätyötä, joka hyvällä tavalla kokeili jokaisen omaa kärsivällisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja. Yksin ei pelistä selviäisi, oli ihana päästä kokeilemaan kuinka paljon tiiviinä ryhmänä saa aikaan! Excellent.

HELI

★★★★★
5 5 1

HEIDI

★★★★★
5 5 1
Ainoa huono puoli on että tähän jää koukkuun!

PIA

★★★★☆
4 5 1

SANJA

★★★★★
5 5 1
Todella hyvä palvelu, kiitos paljon!

MILLA

★★★★★
5 5 1
Kiitos erinomaisesta palvelusta!

TERHI

★★★★☆
4 5 1

KATRI

★★★★☆
4 5 1

SAMI

★★★★☆
4 5 1

KIRSI

★★★★★
5 5 1
Sairaan siistiä pähkäilyä! Koko porukka oli ihan täpinöissään 🙂

MAIJA

★★★★☆
4 5 1
Erittäin hauska ja viihdyttävä kokemus oli!

LEA

★★★★★
5 5 1
Oli ihan huikeen hauska ja mielenkiintoinen kokemus

JONNA

★★★★☆
4 5 1
Peli itsessään oli hyvä, ei liian helppo ja vihjeet olivat kekseliäitä. Vaativuutta oli juuri sopivasti. Pelin vetäjä oli kuitenkin tympeä, eikä esimerkiksi kertonut pelin taustatarinaa meille, vaan käski vain lukea näytöltä. Olen/olemme tällä porukalla pelanneet useita pelejä muualla Suomessa ja vetäjät ovat aina olleet hyviä, joten tämän kertainen oli epämiellyttävä yllätys. Ei kuitenkaan pilannut kokemusta, mutta teki siitä aavistuksen huonomman.

SAMUEL

★★★★★
5 5 1
Oli kyllä kihelmöivän hauska kokemus, sitten kun lakkasi liian vaikeasti miettimästä homma alkoi rullaamaan. Aikaa ei jäänyt kun 1,5min kun pääsimme ulos???? innolla odotan huonepäivitystä että pääsee uusia kokeilemaan????

HELI

★★★★☆
4 5 1
Huone oli vaativa, mutta kuitenkin looginen. *tehtävä* oli haastava, samoin *toisen tehtävän kuvailua, muokattu pois julkaisua varten*. Siksi arviosta lähtee yksi pallero pois.

Anna

★★★★★
5 5 1
Oli kiva kokemus ja hauskaa puuhaa kaveriporukan kesken.

Ella

★★★★☆
4 5 1

Jenna

★★★★☆
4 5 1
Pari teknistä huomiota pelistä: *piip* osoittaminen oli vähän tuurista kiinni, että hyväksyikö valo osoitusta vai ei. Lisäksi pankkiholvin puolen tietokoneen avautuminen (läppäri) kesti todella kauan... Muutoin oli kyllä hauska pelailla ja kaikki toimi 🙂

Joensuu

 

Kauppakatu 28,
80100 Joensuu
(Kauppakeskus Iso Myyn kellarissa, sisäänkäynti
kävelykadulta Elokuvateatteri Tapion vastapäätä)

Laskutustiedot

050 409 3311
joensuu@huonepakopeli.fi

Huonepakopeli on rekisteröity tavaramerkki.