MIKKELI

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

mikkeli Overall rating: ★★★★☆ 4.4 based on 32 reviews
5 1

Teemu

★★★★★
5 5 1
Mukavaa oli, vaikka ei selviydytty ulos.

KEVÄÄN OPISKELIJATARJOUS!

Opiskelijakorttia vilauttamalla saat –15% alennuksen Huonepakopelin peleistä arkisin ma-to.
Ale on voimassa joka viikko aina 31.5. saakka ja se on pelaajakohtainen.

Varaa pelit koodilla OPISKELIJA 🙂

Vankila

Toinen maailmansota riehuu ympärillänne ja te yritätte pysyä sen keskellä piilossa, saadaksenne suoritettua äärimmäisen tärkeän tiedustelutehtävän kaukana vihollisen maaperällä. Huono onni koettelee ja jäätte kiinni itse teosta. Kiinnijääneiden vakoilijoiden elämä loppuu lyhyeen ja sitä ennen kärsitte kammottavista olosuhteista vankilassa. Kun vartijat poistuvat hälytyksen takia selliosastoltanne, koittaa teille viimeinen tilaisuus välttää aamuvarhainen kohtaaminen teloitusryhmän kanssa.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

Tsernobyl

Työskentelette Tsernobylin ydinvoimalassa, kun ydinreaktorit alkavat ylikuumenemaan. Yksi ydinreaktoreista räjähtää ja pakenette väestösuojaan. Ydinvoimalan automaattinen itsetuhojärjestelmä käynnistyy. Teillä on 60 minuuttia aikaa paeta!

Tsernobyl-huoneesta on pelattavana kaksi eri versiota – äärimmäisen vaikeana standardimallina sekä vahvemmin vinkitettynä versiona. Lähtökohtaisesti Tsernobyl tulee vaikeampana varianttina, eli jos haluat suoraviivaisemman version, mainitse siitä lisätiedot-kenttään.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

PANKKIRYÖSTÖ

Onnistuitte katkaisemaan koko kaupungista sähköt päästäksenne tunkeutumaan rauhassa pankin holviin. Katko kestää laskelmienne mukaan noin tunnin ja sinä aikana teidän on selvitettävä tienne läpi lukuisten turvajärjestelmien, löydettävä saalis ja päästävä pakoon. Kun kaupungin valot syttyvät, poliisi saa hälytyksen ja pelinne pelattu.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 4, enintään 10)

Varaa Vankila

Varaa Tsernobyl

Varaa Pankkiryöstö

Kadonneet

Kadonneet on jälleen pelattavissa!

Ruskavaelluksenne on päättynyt eksymiseen. Olette väsyneitä ja nälkäisiä, ilman ruokaa ja syysvarusteissa tietymättömien erämaiden keskellä. Kaikki näyttää hetken jo hyvältä, sillä ensin saatte radiopuhelinyhteyden ja sitten löydätte ties milloin hylätyn metsästysmajan. Teille kerrotaan lähestyvästä myrskystä, joka paitsi hautaa allensa jäävän alueen puolimetriseen lumeen, niin myös estää kaiken lentotoiminnan alueella. Helikopteri odottaa tietoa sijainnistanne, mutta sen on lähdettävä matkaan tunnin sisällä myrskyn takia. Viimeinen toivonne on selvittää löytyisikö mökistä tietoa sijainnistanne. Sen jälkeen sopivaa lentokeliä edes etsintänne aloittamiseen pitää odottaa niin kauan, että ainakaan teidän puolestanne ei ole enää mitään syytä kiireeseen.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

VR-peli: Kauhujen sairaala

Uteliaisuutenne herää – jokin tuossa rähjäisessä, hylätyssä sairaalassa vetää teitä tutkimaan, mitä sen seinät mahtavatkaan kätkeä sisälleen… Mutta muistakaa, kun kävelette pitkin sairaalan pahaenteisesti kaikuvia käytäviä, kannattaa pitää silmät selässäkin. Koskaan ei tiedä, mitä seuraavan kulman takaa löytyy…

Kauhujen sairaala ei ole perinteinen pakoteemainen peli, vaan lyhyempi 10-15 minuutin mittainen kauhujen virtuaalinen pelikokemus. Virtuaalitodellisuudessa jokainen askeleesi pelissä tuntuu kuin olisit osa kauhuelokuvaa…

Kauhusairaala on virtuaalimaailmassa pelattava kokemus. Kauhusairaalaan hinta on 50 € per pelikerta pelaajaamäärästä riippumatta. Huoneen kesto on n. 15 min.

Ryhmäkoko: 2 – 4

VR-peli: Avaruusalus Tiberia

Avaruusasema Tiberia kiitää kiertoradallaan suorittamassa kriittistäkin kriittisempää tehtävää: pysäyttää suurin ihmiskunnan koskaan todistama “tappajameteoriitti”, joka on törmäyskurssilla Maahan. Nyt tehtävä näyttää kuitenkin mahdottomalta – voimakas säteilymyrsky iskee avaruusasemaan ja lamauttaa sen järjestelmät. Astronauttiryhmänne telakoituu avaruusasemalle ja nyt kaikki riippuu teistä: saatteko elvytettyä avaruusaseman sisäiset järjestelmät ja meteoriitin tuhoamiseen käytettävät laseraseet toimintakuntoon, ennen kuin ihmiskunnan totaalinen tuho on käsillä?

Avaruusalus Tiberia on virtuaalipakohuone. Virtuaalipakohuoneiden hinnat ovat seuraavanlaiset:
– 2 pelaajaa: 30 € / hlö
– 3 pelaajaa: 25 € / hlö
– 4 pelaajaa: 22 € / hlö

Ryhmäkoko: 2 – 4

Varaa Kadonneet

Varaa sairaala

Varaa tiberia

VR-peli: Osiriksen syvyydet

Meriarkeologiryhmäsi on kutsuttu apuun selvittämään, mitä valtamerten syvyyksistä löytynyt ikiaikainen Osiriksen temppeli oikein kätkee sisälleen. Pinnan alle päästyänne kohtaatte upeita vedeneläviä ja uskomattomia aarteita, mutta myös jotain sellaista, joka osoittautuu paljon vähemmän miellyttäväksi… Tilanteen tukaluutta lisää se, että happisäiliönne ovat rajalliset. Kun rauhaisa sukellusretki muuttuu painostavaksi vedenalaiseksi painajaiseksi, kysytään teiltä kanttia – pääsettekö pakoon?

Osiriksen syvyydet on virtuaalipakohuone. Virtuaalipakohuoneiden hinnat ovat seuraavanlaiset:
– 2 pelaajaa: 30 € / hlö
– 3 pelaajaa: 25 € / hlö
– 4 pelaajaa: 22 € / hlö

Ryhmäkoko: 2 – 4

VR-peli: Lohikäärmetorni

Olipa kerran joukkio väsyneitä matkalaisia, joka illan tullen saapui pieneen kylään – pahaa aavistamatta, yösijan toivossa. Kylää hallitsi Lohikäärmetornissaan asuva pahanilkinen alkemisti, jonka verenhimoiset lohikäärmeet pysyivät tyytyväisenä niin kauan, kun alkemisti syötti niille varkaita ja murhaajia kerran vuodessa. Nyt kylässä ei ollut tapahtunut yhtään rikosta koko vuonna ja lohikäärmeet vaativat ruokaa. Te, onnettomat matkalaiset, saatte niskoillenne valheellisen syytteen vakoilusta ja teidät passitetaan Lohikäärmetorniin odottamaan kuolemantuomiotanne. Ellette keksi keinoa paeta…

Lohikäärmetorni on virtuaalipakohuone. Virtuaalipakohuoneiden hinnat ovat seuraavanlaiset:
– 2 pelaajaa: 30 € / hlö
– 3 pelaajaa: 25 € / hlö
– 4 pelaajaa: 22 € / hlö

Ryhmäkoko: 2 – 4

Varaa osiris

Varaa dragon

Mikkeli

 

Maaherrankatu 13,
50100 Mikkeli
(Kauppakeskus Stellan pohjakerroksessa.)

laskutustiedot

050 3383051
mikkeli@huonepakopeli.fi

Huonepakopeli on rekisteröity tavaramerkki.