MIKKELI

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

mikkeli Overall rating: ★★★★★ 4.5 based on 26 reviews
5 1

Kati

★★★★☆
4 5 1
Oli hurjan hauskaa vaikka myrskyn silmään jäätiinkin.

TULOSSA PIAN

Mikkelin Huonepakopelin seuraava huone siintää jo horisontissa – sienipilven kera. Radioaktiivinen Bunkkerihuone saapuu pelattavaksi toukokuun aikana ja vieläpä kahtena varianttina, joista toinen on äärimmäisen haastava ja toinen suoraviivaistettu. Pysykää kuulolla!

Vankila

Toinen maailmansota riehuu ympärillänne ja te yritätte pysyä sen keskellä piilossa, saadaksenne suoritettua äärimmäisen tärkeän tiedustelutehtävän kaukana vihollisen maaperällä. Huono onni koettelee ja jäätte kiinni itse teosta. Kiinnijääneiden vakoilijoiden elämä loppuu lyhyeen ja sitä ennen kärsitte kammottavista olosuhteista vankilassa. Kun vartijat poistuvat hälytyksen takia selliosastoltanne, koittaa teille viimeinen tilaisuus välttää aamuvarhainen kohtaaminen teloitusryhmän kanssa.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

Kadonneet

Ruskavaelluksenne on päättynyt eksymiseen. Olette väsyneitä ja nälkäisiä, ilman ruokaa ja syysvarusteissa tietymättömien erämaiden keskellä. Kaikki näyttää hetken jo hyvältä, sillä ensin saatte radiopuhelinyhteyden ja sitten löydätte ties milloin hylätyn metsästysmajan. Teille kerrotaan lähestyvästä myrskystä, joka paitsi hautaa allensa jäävän alueen puolimetriseen lumeen, niin myös estää kaiken lentotoiminnan alueella. Helikopteri odottaa tietoa sijainnistanne, mutta sen on lähdettävä matkaan tunnin sisällä myrskyn takia. Viimeinen toivonne on selvittää löytyisikö mökistä tietoa sijainnistanne. Sen jälkeen sopivaa lentokeliä edes etsintänne aloittamiseen pitää odottaa niin kauan, että ainakaan teidän puolestanne ei ole enää mitään syytä kiireeseen.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

PANKKIRYÖSTÖ

Onnistuitte katkaisemaan koko kaupungista sähköt päästäksenne tunkeutumaan rauhassa pankin holviin. Katko kestää laskelmienne mukaan noin tunnin ja sinä aikana teidän on selvitettävä tienne läpi lukuisten turvajärjestelmien, löydettävä saalis ja päästävä pakoon. Kun kaupungin valot syttyvät, poliisi saa hälytyksen ja pelinne pelattu.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 4, enintään 10)

Varaa Vankila

Varaa Kadonneet

Varaa Pankkiryöstö

Mikkeli

 

Maaherrankatu 13,
50100 Mikkeli
(Kauppakeskus Stellan pohjakerroksessa.)

laskutustiedot

050 3383051
mikkeli@huonepakopeli.fi