MIKKELI

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

mikkeli Overall rating: ★★★★☆ 4.4 based on 32 reviews
5 1

Teemu

★★★★★
5 5 1
Mukavaa oli, vaikka ei selviydytty ulos.

VR-PAKOPELIT ON AVATTU!

Nyt ne ovat täällä! Pitkä odotus on päättynyt, testit on testattu ja saamme ilmoittaa, että VR-pelit ovat pelattavissa! Valittavassa on selkäpiitä karmiva kauhusairaala, seikkailu avaruusasemalla sekä vedenalainen jännitysnäytelmä Osiriksen syvyyksissä.

Tervetuloa kokemaan Huonepakopeli uudella tavalla!

Vankila

Toinen maailmansota riehuu ympärillänne ja te yritätte pysyä sen keskellä piilossa, saadaksenne suoritettua äärimmäisen tärkeän tiedustelutehtävän kaukana vihollisen maaperällä. Huono onni koettelee ja jäätte kiinni itse teosta. Kiinnijääneiden vakoilijoiden elämä loppuu lyhyeen ja sitä ennen kärsitte kammottavista olosuhteista vankilassa. Kun vartijat poistuvat hälytyksen takia selliosastoltanne, koittaa teille viimeinen tilaisuus välttää aamuvarhainen kohtaaminen teloitusryhmän kanssa.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

Bunkkeri

Rauhallinen työpäivä ydinvoimalassa saa hirvittävän käänteen, kun voimalan turvajärjestelmät menevät jostain syystä sekaisin ja ydinräjähdys uhkaa. Työvuoronne pakenee toimintaohjeiden mukaan suojaan. Huomaatte kuitenkin, että järjestelmän virhetoimintojen takia suoja on paitsi lukittunut kiinni, myös tulee täyttymään paineen kasvaessa kiehuvasta, radioaktiivisesta vedestä. Teillä on tunti aikaa selvittää miten saada ovi auki, estää ydinräjähdys ja paeta.

Bunkkerihuoneesta on pelattavana kaksi eri versiota – äärimmäisen vaikeana standardimallina sekä vahvemmin vinkitettynä versiona. Lähtökohtaisesti Bunkkeri tulee vaikeampana varianttina, eli jos haluat suoraviivaisemman version, mainitse siitä lisätiedot-kenttään.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

PANKKIRYÖSTÖ

Onnistuitte katkaisemaan koko kaupungista sähköt päästäksenne tunkeutumaan rauhassa pankin holviin. Katko kestää laskelmienne mukaan noin tunnin ja sinä aikana teidän on selvitettävä tienne läpi lukuisten turvajärjestelmien, löydettävä saalis ja päästävä pakoon. Kun kaupungin valot syttyvät, poliisi saa hälytyksen ja pelinne pelattu.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 4, enintään 10)

Varaa Vankila

Varaa Bunkkeri

Varaa Pankkiryöstö

Kadonneet

Kadonneet on jälleen pelattavissa!

Ruskavaelluksenne on päättynyt eksymiseen. Olette väsyneitä ja nälkäisiä, ilman ruokaa ja syysvarusteissa tietymättömien erämaiden keskellä. Kaikki näyttää hetken jo hyvältä, sillä ensin saatte radiopuhelinyhteyden ja sitten löydätte ties milloin hylätyn metsästysmajan. Teille kerrotaan lähestyvästä myrskystä, joka paitsi hautaa allensa jäävän alueen puolimetriseen lumeen, niin myös estää kaiken lentotoiminnan alueella. Helikopteri odottaa tietoa sijainnistanne, mutta sen on lähdettävä matkaan tunnin sisällä myrskyn takia. Viimeinen toivonne on selvittää löytyisikö mökistä tietoa sijainnistanne. Sen jälkeen sopivaa lentokeliä edes etsintänne aloittamiseen pitää odottaa niin kauan, että ainakaan teidän puolestanne ei ole enää mitään syytä kiireeseen.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

VR-pelit

Mikkelin Huonepakopeli esittää: virtuaalisen todellisuuden huonepakopelit!

Uutuutena Mikkelissä avattiin elokuussa täysin erilainen tapa pelata huonepakopelejä: VR-huoneet. VR-huoneet soveltuvat hieman muita huoneita pienemmälle porukalle, ja peliaikaa on 40 minuuttia tutun tunnin sijaan. Valikoimassa on tällä hetkellä kaksi pakohuonetta: avaruusalus Tiberia sekä Osiriksen syvyydet. Haluttu peli valitaan paikan päällä.

VR-Huonepakopelien hinnat ovat seuraavanlaiset:
– 2 pelaajaa: 45 € / hlö
– 3 pelaajaa: 30 € / hlö
– 4 pelaajaa: 25 € / hlö

Pakohuoneiden lisäksi VR-tilassa on pelattavissa uudenlainen pelikokemus: kauhujen sairaala. Kauhujen sairaala ei ole niinkään pakohuone, vaan verta hyytävä kokemus, joka keskittyy tunnelmaan pulmien sijaan.

Kauhusairaalaan hinta on 50 € per pelikerta pelaajaamäärästä riippumatta. Huoneen kesto on n. 15 min.

Ryhmäkoko: 2 – 4

Varaa Kadonneet

Varaa VR-PELI

Mikkeli

 

Maaherrankatu 13,
50100 Mikkeli
(Kauppakeskus Stellan pohjakerroksessa.)

laskutustiedot

050 3383051
mikkeli@huonepakopeli.fi

Huonepakopeli on rekisteröity tavaramerkki.