MIKKELI

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

mikkeli Overall rating: ★★★★☆ 4.4 based on 30 reviews
5 1

Anne

★★★★☆
4 5 1
Kiva kokemus

BUNKKERI ON AVATTU!

Ydinreaktorin radioaktiivinen hehku on saapunut uuden Bunkkerihuoneen myötä Mikkelin Huonepakopeliin. Tsekkaa vapaat ajat alla olevasta kalenterista ja testaa, miten ryhmäsi käy kun ydinvoimalan bunkkerin ovi jumiutuu, teljeten teidät ansaan!

Seuraava uusi huone avataan Mikkeliin syksyllä. Pysykää kuulolla!

Vankila

Toinen maailmansota riehuu ympärillänne ja te yritätte pysyä sen keskellä piilossa, saadaksenne suoritettua äärimmäisen tärkeän tiedustelutehtävän kaukana vihollisen maaperällä. Huono onni koettelee ja jäätte kiinni itse teosta. Kiinnijääneiden vakoilijoiden elämä loppuu lyhyeen ja sitä ennen kärsitte kammottavista olosuhteista vankilassa. Kun vartijat poistuvat hälytyksen takia selliosastoltanne, koittaa teille viimeinen tilaisuus välttää aamuvarhainen kohtaaminen teloitusryhmän kanssa.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

Bunkkeri

Rauhallinen työpäivä ydinvoimalassa saa hirvittävän käänteen, kun voimalan turvajärjestelmät menevät jostain syystä sekaisin ja ydinräjähdys uhkaa. Työvuoronne pakenee toimintaohjeiden mukaan suojaan. Huomaatte kuitenkin, että järjestelmän virhetoimintojen takia suoja on paitsi lukittunut kiinni, myös tulee täyttymään paineen kasvaessa kiehuvasta, radioaktiivisesta vedestä. Teillä on tunti aikaa selvittää miten saada ovi auki, estää ydinräjähdys ja paeta.

Bunkkerihuoneesta on pelattavana kaksi eri versiota – äärimmäisen vaikeana standardimallina sekä vahvemmin vinkitettynä versiona. Lähtökohtaisesti Bunkkeri tulee vaikeampana varianttina, eli jos haluat suoraviivaisemman version, mainitse siitä lisätiedot-kenttään.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

PANKKIRYÖSTÖ

Onnistuitte katkaisemaan koko kaupungista sähköt päästäksenne tunkeutumaan rauhassa pankin holviin. Katko kestää laskelmienne mukaan noin tunnin ja sinä aikana teidän on selvitettävä tienne läpi lukuisten turvajärjestelmien, löydettävä saalis ja päästävä pakoon. Kun kaupungin valot syttyvät, poliisi saa hälytyksen ja pelinne pelattu.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 4, enintään 10)

Varaa Vankila

Varaa Bunkkeri

Varaa Pankkiryöstö

Mikkeli

 

Maaherrankatu 13,
50100 Mikkeli
(Kauppakeskus Stellan pohjakerroksessa.)

laskutustiedot

050 3383051
mikkeli@huonepakopeli.fi