OULU

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

oulu Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 3 reviews
5 1

David

★★★★★
5 5 1
Very good room escape experience!

Huonepakopeli Oulussa!

Oulun Huonepakopeli on avannut ovensa kaikille seikkailunnälkäisille! Heti alkuun pelattavana on kolme huonetta, sekä aivan piakkoin avattava kokonaan uudenlainen mahdollisuus kokea pakohuoneiden jännitys – virtuaalisen todellisuuden pakohuoneet.

Tervetuloa pelaamaan!

Sarjamurhaaja

Ystävänne Marjukka on ollut kateissa pidemmän aikaa. Poliisin ympäripyöreistä vastauksista ja kirkuvista lööpeistä yhdessä syntyy ymmärrys, että hän on saattanut joutua sarjamurhaajan vangiksi. Olette jo aiemmin epäilleet erästä naapuruston miestä ja päätätte epätoivoissanne tutkia hänen talonsa. Epäiltynne lähtee kauppaan ja tiedätte, että teillä on nyt tunti aikaa selvittää onko epäilynne osuneet oikeaan. Kun pääsette sisälle, huomaatte hyvin pian, että epäilyksenne osuivat oikeaan. Ikävän oikeaan.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

Bunkkeri

Rauhallinen työpäivä ydinvoimalassa saa hirvittävän käänteen, kun voimalan turvajärjestelmät menevät jostain syystä sekaisin ja ydinräjähdys uhkaa. Työvuoronne pakenee toimintaohjeiden mukaan suojaan. Huomaatte kuitenkin, että järjestelmän virhetoimintojen takia suoja on paitsi lukittunut kiinni, myös tulee täyttymään paineen kasvaessa kiehuvasta, radioaktiivisesta vedestä. Teillä on tunti aikaa selvittää miten saada ovi auki, estää ydinräjähdys ja paeta.

Bunkkerihuoneesta on pelattavana kaksi eri versiota – äärimmäisen vaikeana standardimallina sekä vahvemmin vinkitettynä versiona. Lähtökohtaisesti Bunkkeri tulee vaikeampana varianttina, eli jos haluat suoraviivaisemman version, mainitse siitä lisätiedot-kenttään.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

MÖKIN KIROUS

Keskellä metsää on autio mökki, josta kiertää monta synkkää tarinaa mustasta magiasta ja pimeistä voimista. Yhteistä tarinoille on se, että niitä kertovat ihmiset, jotka eivät ole siellä käyneet. Sinne lähteneet kun eivät ole palanneet kertomaan tarinoitaan.

Toimittaja-ystävänne on päättänyt ottaa totuudesta selvää. Saatte häneltä omituisen viestin ja ryntäätte joukolla hänen peräänsä mökkiin. Ovi takananne menee lukkoon ja huomaatte kamppailevanne hänen, ja omankin, henkenne puolesta. Nyt jokainen ohikiitävä hetki on kirjaimellisesti elintärkeä.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 3, enintään 10)

Varaa Sarjamurhaaja

Varaa Bunkkeri

Varaa Mökin Kirous

VR-peli: Avaruusasema Tiberia

Avaruusasema Tiberia kiitää kiertoradallaan suorittamassa kriittistäkin kriittisempää tehtävää: pysäyttää suurin ihmiskunnan koskaan todistama “tappajameteoriitti”, joka on törmäyskurssilla Maahan. Nyt tehtävä näyttää kuitenkin mahdottomalta – voimakas säteilymyrsky iskee avaruusasemaan ja lamauttaa sen järjestelmät. Astronauttiryhmänne telakoituu avaruusasemalle ja nyt kaikki riippuu teistä: saatteko elvytettyä avaruusaseman sisäiset järjestelmät ja meteoriitin tuhoamiseen käytettävät laseraseet toimintakuntoon, ennen kuin ihmiskunnan totaalinen tuho on käsillä?

VR-Huonepakopelien hinnat ovat seuraavanlaiset:
– 2 pelaajaa: 30 € / hlö
– 3 pelaajaa: 25 € / hlö

Ryhmäkoko: 2 – 3

VR-peli: Osiriksen syvyydet

Meriarkeologiryhmäsi on kutsuttu apuun selvittämään, mitä valtamerten syvyyksistä löytynyt ikiaikainen Osiriksen temppeli oikein kätkee sisälleen. Pinnan alle päästyänne kohtaatte upeita vedeneläviä ja uskomattomia aarteita, mutta myös jotain sellaista, joka osoittautuu paljon vähemmän miellyttäväksi… Tilanteen tukaluutta lisää se, että happisäiliönne ovat rajalliset. Kun rauhaisa sukellusretki muuttuu painostavaksi vedenalaiseksi painajaiseksi, kysytään teiltä kanttia – pääsettekö pakoon?

VR-Huonepakopelien hinnat ovat seuraavanlaiset:
– 2 pelaajaa: 30 € / hlö
– 3 pelaajaa: 25 € / hlö

Ryhmäkoko: 2 – 3

VR-peli: Kauhujen sairaala

Uteliaisuutenne herää – jokin tuossa rähjäisessä, hylätyssä sairaalassa vetää teitä tutkimaan, mitä sen seinät mahtavatkaan kätkeä sisälleen… Mutta muistakaa, kun kävelette pitkin sairaalan pahaenteisesti kaikuvia käytäviä, kannattaa pitää silmät selässäkin. Koskaan ei tiedä, mitä seuraavan kulman takaa löytyy…

Kauhujen sairaala ei ole perinteinen pakoteemainen peli, vaan lyhyempi 10-15 minuutin mittainen kauhujen virtuaalinen pelikokemus. Virtuaalitodellisuudessa jokainen askeleesi pelissä tuntuu kuin olisit osa kauhuelokuvaa…

Kauhusairaalaan hinta on 50 € per pelikerta pelaajaamäärästä riippumatta. Huoneen kesto on n. 15 min.

Ryhmäkoko: 2 – 3

Varaa VR-peli

Varaa VR-peli

Varaa VR-peli

Oulu

 

Torikatu 19 B 3,
4. krs
90100 Oulu

laskutustiedot

040 5124212

oulu@huonepakopeli.fi

Huonepakopeli on rekisteröity tavaramerkki.