OULU

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

oulu Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 3 reviews
5 1

David

★★★★★
5 5 1
Very good room escape experience!

Huonepakopeli Oulussa!

Oulun Huonepakopeli on avaa ovensa kaikille seikkailunnälkäisille viimeistään 12.11! Heti alkuun pelattavana on kolme huonetta, sekä aivan piakkoin avattava kokonaan uudenlainen mahdollisuus kokea pakohuoneiden jännitys – virtuaalisen todellisuuden pakohuoneet.

Vuoroja on varattavissa 12.11. alkaen, mutta pelit avataan heti huoneiden valmistuttua, eli pakohuoneet voivat olla pelattavissa aikaisemminkin. Tervetuloa pelaamaan!

Sarjamurhaaja

Ystävänne Marjukka on ollut kateissa pidemmän aikaa. Poliisin ympäripyöreistä vastauksista ja kirkuvista lööpeistä yhdessä syntyy ymmärrys, että hän on saattanut joutua sarjamurhaajan vangiksi. Olette jo aiemmin epäilleet erästä naapuruston miestä ja päätätte epätoivoissanne tutkia hänen talonsa. Epäiltynne lähtee kauppaan ja tiedätte, että teillä on nyt tunti aikaa selvittää onko epäilynne osuneet oikeaan. Kun pääsette sisälle, huomaatte hyvin pian, että epäilyksenne osuivat oikeaan. Ikävän oikeaan.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

Bunkkeri

Rauhallinen työpäivä ydinvoimalassa saa hirvittävän käänteen, kun voimalan turvajärjestelmät menevät jostain syystä sekaisin ja ydinräjähdys uhkaa. Työvuoronne pakenee toimintaohjeiden mukaan suojaan. Huomaatte kuitenkin, että järjestelmän virhetoimintojen takia suoja on paitsi lukittunut kiinni, myös tulee täyttymään paineen kasvaessa kiehuvasta, radioaktiivisesta vedestä. Teillä on tunti aikaa selvittää miten saada ovi auki, estää ydinräjähdys ja paeta.

Bunkkerihuoneesta on pelattavana kaksi eri versiota – äärimmäisen vaikeana standardimallina sekä vahvemmin vinkitettynä versiona. Lähtökohtaisesti Bunkkeri tulee vaikeampana varianttina, eli jos haluat suoraviivaisemman version, mainitse siitä lisätiedot-kenttään.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (min. 3, max. 10)

MÖKIN KIROUS

Keskellä metsää on autio mökki, josta kiertää monta synkkää tarinaa mustasta magiasta ja pimeistä voimista. Yhteistä tarinoille on se, että niitä kertovat ihmiset, jotka eivät ole siellä käyneet. Sinne lähteneet kun eivät ole palanneet kertomaan tarinoitaan.

Toimittaja-ystävänne on päättänyt ottaa totuudesta selvää. Saatte häneltä omituisen viestin ja ryntäätte joukolla hänen peräänsä mökkiin. Ovi takananne menee lukkoon ja huomaatte kamppailevanne hänen, ja omankin, henkenne puolesta. Nyt jokainen ohikiitävä hetki on kirjaimellisesti elintärkeä.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 3, enintään 10)

Varaa Sarjamurhaaja

Varaa Bunkkeri

Varaa Mökin Kirous

Oulu

 

Torikatu 19 B 3,
4. krs
90100 Oulu

laskutustiedot

040 5124212

oulu@huonepakopeli.fi

Huonepakopeli on rekisteröity tavaramerkki.