fbpx

Kuopio

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

Hieman pakopeliä kotiisi?

psykopaatti

Heräätte hämärästä, likaisesta kylpyhuoneesta ilman mitään muistikuvia siitä, miten jouduitte sinne. Maskin taakse piiloutunut psykopaatti ottaa teihin yhteyttä huoneessa olevan television kautta, ja kertoo teillä olevan tunti aikaa päästä pois huoneesta. Vaikka lupaus poispääsystä vaikuttaakin pelottavan epäluotettavalta, pois on päästävä. Kaikki muut vaihtoehdot ovat liian hirvittäviä.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 6 (vähintään 3, enintään 8)

Maya-temppeli

Seikkailijaryhmänne saapuu ikiaikaiseen Maya-temppeliin. Taruston mukaan temppeliin on kätketty mittaamattoman arvokas aarre, joka on pysynyt visusti piilossa jo tuhansien vuosien ajan. Indiana Jones-henkinen seikkailu vie teidät metsästämään aarretta, jota yksikään arkeologi ei ole kyennyt löytämään. Lähdettekö temppelistä rikkaana vai tyhjin käsin?

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 6 (vähintään 3, enintään 8)

Hinnasto & pelisäännöt

Pelin hinta riippuu ryhmäkoosta. Esimerkiksi peli kolmelle maksaa 90 euroa (30€/hlö) ja peli kuudelle 120 euroa (20€/hlö).

Maksuvälineenä meillä käy käteinen, yleisimmät suomalaiset pankki- ja luottokortit, sekä Smartum-setelit (vain 5e arvoiset Smartum-setelit), ja –kortti ja SmartumPay, ePassi, Edenred,  Elämyslahjat, sekä Gifti-lahjakortit. Yrityksille ja yhdistyksille (verkko)laskutus, laskutuslisä 4 €.

Pelissä on minimiosallistujamäärä 3 henkilöä, mutta jos ehdotomasti haluaisitte tulla kahdestaan, sekin onnistuu pienellä järjestelyllä. Kahden hengen hinta on yhteensä 75€. (37,5€/hlö)

 

2 Hlö

37,5€ / Hlö

3 Hlö

30€ / Hlö

4 Hlö

25€ / Hlö

5 Hlö

22€ / Hlö

6-10 Hlö

20€ / Hlö

Pelisäännöt

Aikataulu

Pelipaikalle on saavuttava 15 min ennen peliä (ei yli 20 min aiemmin). Myöhästyminen vähennetään tilanteen vaatiessa peliajastanne.

Peruuttaminen

Varatun pelin voi perua 3 vuorokautta ennen peliä veloituksetta. Myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen perutuista varauksista veloitamme 50 euroa. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta. Mikäli varattuna on samanaikaisesti useampi pelihuone on varaukset peruttava seitsemän vuorokautta ennen peliä.

Käyttäytyminen

Pelinohjaajalla on oikeus keskeyttää peli, jos ette noudata pelinohjaajan ohjeita. Emme palauta rahoja, mikäli peli keskeytetään huonosta käyttäytymisestä johtuen.

Alkoholi

Huonepakopelien pelaaminen humaltuneena on kielletty. Pienikin määrä alkoholia heikentää merkittävästi pelisuoritusta. Emme suosittele alkoholin nauttimista ennen peliä. Pelinvetäjällä on oikeus poistaa pelaaja huoneesta, mikäli hän ei ole kykenevä noudattamaan sääntöjä.

Varovaisuus

Pidätämme oikeuden laskuttaa rikkoutuneiden esineiden korjaamisesta meille aiheutuvat kulut jälkikäteen. Seuraamme ja tallennamme pelit kameroiden kautta.

Maksutavat

Maksu hoidetaan paikan päällä. Meille käy pankki- tai luottokortti, käteinen, Smartum (kulttuurisetelit), Edenred, Eazybreak, ePassi sekä lahjakorttimme. Yrityksille myös laskutus 4 euron laskutuslisällä. Laskutustiedot kannattaa lähettää etukäteen sähköpostiimme, suosimme paperittomia laskutusvaihtoehtoja.

Huomioitavaa

Noudata pelinohjaajan antamia ohjeita ja sääntöjä, jotka käydään läpi ennen pelin alkamista. Tässä muutamia ohjeitamme:

– Älä käytä voimaa lukkojen avaamiseen
– Matkapuhelimet ja muut kannettavat laitteet pidetään suljettuna, eikä niitä saa käyttää pelin aikana. Ryhmäkuvia voi ottaa pelin jälkeen
– Vihjeiden etsiminen kiipeilemällä ja toisia pelaajia nostamalla on kielletty

VINKKEJÄ PELAAJALLE

 1. Paras keino pakenemiseen on keskustella avoimesti ryhmän kanssa. Kerro muille löytämistäsi vihjeistä. Työskennelkää yhdessä vihjeitä yhdistellen. Jos löydät jotain uutta tietoa, niin pidä huoli, että kaikki muutkin huoneessa saavat tietää siitä. Älä huijaa, sillä pilaat oman ja ryhmäsi pelin!
 2.  

 3. Tehtävien ratkaiseminen ei edellytä painavien esineiden nostamista tai siirtämistä.
 4.  

 5. Huonepakopelin idea on paeta lukitusta huoneesta 60 minuutin kuluessa. Pelit koostuvat tehtävistä, jotka vaativat loogista ajattelua, ongelmanratkaisukykyä sekä ryhmätyötä. Vihjeitä yhdistelemällä ja tehtäviä ratkomalla etenette kohti pakoa. Kaikki pelit ovat haastavia, eikä pakeneminen ole itsestäänselvyys.
 6.  

 7. Kun varaamanne aika lähestyy, saapukaa paikalle 15min ennen pelin alkua, jolloin ehdimme antaa teille opastuksen ennen pelin alkua.
  Ryhmäkoko 3-10 hlöä. Huomiothan huonekohtaiset suosituksemme.
 8.  

 9. Älä yritä arvata lukkojen koodeja kokeilemalla tai kuuntelemalla! Lukkojen koodit selviävät huoneesta löytyvien vihjeiden avulla.
 10.  

 11. Älä paljasta peliemme vastauksia ja vihjeitä muille pelaajille.
joensuu
4,5 rating based on 12 345 ratings
Overall rating: 4.5 out of 5 based on 64 reviews.

Jenna

★★★★☆
Pari teknistä huomiota pelistä: *piip* osoittaminen oli vähän tuurista kiinni, että hyväksyikö valo osoitusta vai ei. Lisäksi pankkiholvin puolen tietokoneen avautuminen (läppäri) kesti todella kauan... Muutoin oli kyllä hauska pelailla ja kaikki toimi 🙂
- Anonymous

Huonepakopeli Kuopio

 1. Kauppakeskus Apaja
 2. Kauppakatu 45 70110 Kuopio

Laskutustiedot

   050 409 3311
  olli@huonepakopeli.fi

Huonepakopeli on rekisteröity tavaramerkki.