fbpx

Polttarit, Syntymäpäivät

Tule viettämään Polttareita tai syntymäpäivä Huonepakopeleille.

Huonepakopeli voi olla osa päivän arvoitusta ja voitte keksiä hauskan tehtävän, joka johdattaa loppujenlopuksi meidän tiloihin. Tai vaihtoehtoisesti voimme yhdessä suunnitella jonkun pienen yllätyksen piilotettuna huoneeseen. Yllätys voi olla esimerkiksi teidän suunnittelema tehtävä, josta päivänsankari löytää seuraavan aktiviteetin, esimerkiksi ravintolan sijainnin

Olemme sopimuksesta piilottaneet myös lasten synttäreille naposteltavaa ja juomaa, jota löytyy pelin edetessä erilaisista piiloista.

Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään minkälainen ajatus sopisi teidän päivään parhaiten.

Categories: tapahtumat

1 Comment

Pauliina Poso · 14/10/2021 at 11:17

Hei,

Meillä olisi Kuopiossa polttarit lauantaina 4.12. kahdeksan hengen porukalla. Morsian on käynyt jo mayan temppeli pakohuoneessa, eikä kauhu aiheinen pakohuone hänelle sovi. Eli tuo ihmemaa taitaisi olla ainut vaihtoehto. Siinä kuitenkin pelaajamääräksi oli merkattu 4, eli varmaan olisi parasta varata puolelle ryhmästä samaan aikaan vaikka tuo mayan temppeli huone?

Minkälaisia yllätyksiä polttareilla on yleensä huoneessa ollut ja tuleeko siitä joku lisämaksu? Ja jos varaaamme kaksi huonetta yhtä aikaa maksaako se tuon 4 +4 henkilöä eli 200 €?

Leave a Reply

Your email address will not be published.