fbpx

VIRKISTYSPÄIVÄ, TYHY, TYKY

3 Hlö

30€ / Hlö

4 Hlö

25€ / Hlö

5 Hlö

22€ / Hlö

6+ Hlö

20€ / Hlö

Huonepakopeli on loistava ohjelmanumero virkistyspäivään, sillä se kehittää ryhmätyötaitoja ja nostaa yhteishenkeä. Pakeneminen sopii mainiosti tiimihengen kehittämiseen tai jo ennestään hyvän ryhmädynamiikan vahvistamiseen. Huoneiden tehtäviä ratkoessa ajantaju katoaa ja siten se on myös täydellinen ympäristö työkiireistä irtautumisen. Huonepakopeli käy kaiken kokoisille yrityksille, sillä kerralla voimme ottaa pelaamaan 3 – 30 henkeä. Voitte myös varata huoneemme yrityksenne käyttöön koko päiväksi.

Huonepakopelin yrittäjä,, uskoo että erinomaisesti pakohuoneissa pärjäävät ryhmät pärjäävät taatusti myös työhaasteiden parissa. Tiimityöskentelyä voi tulla myös oppimaan tulemalla katsomaan miten pakohuoneista tehokkaimmin pakenevat ryhmät toimivat kohdatessaan ongelmatilanteita, jonka kaltaisia tulee varmasti vastaan jokaisella työpaikallakin!

Voit varata virkistyspäivän työporukallesi viereisestä varauskalenterista. Jos järjestät aktiviteettia yli 30 hengen ryhmälle, klikkaa alla olevaa yhteydenottolinkkiä ja pyydä tarjous!

joensuu

 

Kauppakatu 28

80100 Joensuu

(sisäänkäynti kävelykadulla, Iso myyssä. Elokuvateatteri Tapiota vastapäätä)

Laskutustiedot

050 409 3311
joensuu@huonepakopeli.fi

Huonepakopeli on rekisteröity tavaramerkki.