fbpx

VIRKISTYSPÄIVÄ, TYHY, TYKY OULU

3 Hlö

30€ / Hlö

4 Hlö

25€ / Hlö

5 Hlö

22€ / Hlö

6+ Hlö

20€ / Hlö

Haasta itsesi ja työkaverisi järjestämällä virkistyspäivä Huonepakopelissä! Huonepakopeli on jännittävän aktiviteetin lisäksi erinomainen tapa nostattaa ryhmähenkeä ja kehittää ryhmätyötaitoja. Huonepakopeli on lisäksi loistava irtiotto työarjen askareista, sillä se tempaisaa pelaajan kuin pelaajan mukaansa ja pitää otteessaan loppusekunneille asti. Huonepakopeli sopii monenkokoisille yrityksille aina kolmesta pelaajasta kolmeenkymmeneen. Pakohuoneita on mahdollista varata myös koko päiväksi.

“Huippuajat tekevät peliporukat tekisivät huipputuloksia millä vain työpaikalla!”, sanoo Huonepakopelin yrittäjä Juha-Mikael Malinen. “Pakeneminen ei ole helppoa, eikä epäonnistumisesta saa lannistua – se on vain merkki siitä, että tiimityöskentelyssä on vielä parantamisen varaa.” Ryhmätyötaitoja voi halutessaan myös opiskella katsomalla pelinvetäjän ruudulta, miten parhaat ryhmät toimivat ongelmatilanteissa, joita varmasti tulee vastaan myös työpaikoilla.

”Parhaita aikoja tekevät ryhmät saisivat loistavia tuloksia aikaan millä tahansa työpaikalla!”, sanoo Huonepakopelin yrittäjä Juha-Mikael Malinen. ”Jos pakeneminen ei heti onnistu, niin siitä ei saa masentua – se on merkki siitä, että ryhmätyöskentelytaidoissa on vielä parannettavaa.” Ryhmätyöskentelytaitoja voi oppia myös tulemalla seuraamaan ohjaajan ruudulta miten parhaat ryhmämme toimivat ongelmatilanteissa, joita väistämättä tulee eteen millä tahansa työpaikalla.

Varaa virkistyspäivän aktiviteetti Huonepakopelistä viereistä varauskalenteria käyttäen. Jos ryhmäsi on yli 30 pelaajan kokoinen, napsauta allaolevaa näppäintä ja pyydä tarjous!

Oulu

 

Torikatu 19 B 3,
4. krs
90100 Oulu

laskutustiedot

040 5124212

oulu@huonepakopeli.fi

Huonepakopeli on rekisteröity tavaramerkki.