JOENSUU

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

joensuu Overall rating: ★★★★☆ 4.4 based on 31 reviews
5 1

Alina

★★★★★
5 5 1

tulossa pian

Maya-temppeli on lähestulkoon valmis avaamaan ovensa yleisölle. Taruston mukaan temppelissä on mittaamattoman arvokas aarre, jonka sijainti on pysynyt arvoituksena jo tuhansia vuosia. Pystyykö ryhmänne löytämään aarteen ja selvittämään temppelin salaisuudet?

Maya-temppeli on pelattavissa 9.5. alkaen!

mökin kirous

Keskellä metsää on autio mökki, josta kiertää monta synkkää tarinaa mustasta magiasta ja pimeistä voimista. Yhteistä tarinoille on se, että niitä kertovat ihmiset, jotka eivät ole siellä käyneet. Sinne lähteneet kun eivät ole palanneet kertomaan tarinoitaan.

Toimittaja-ystävänne on päättänyt ottaa totuudesta selvää. Saatte häneltä omituisen viestin ja ryntäätte joukolla hänen peräänsä mökkiin. Ovi takananne menee lukkoon ja huomaatte kamppailevanne hänen, ja omankin, henkenne puolesta. Nyt jokainen ohikiitävä hetki on kirjaimellisesti elintärkeä.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 3, enintään 10)

bunkkeri

Rauhallinen työpäivä ydinvoimalassa saa hirvittävän käänteen, kun voimalan turvajärjestelmät menevät jostain syystä sekaisin ja ydinräjähdys uhkaa. Työvuoronne pakenee toimintaohjeiden mukaan suojaan. Huomaatte kuitenkin, että järjestelmän virhetoimintojen takia suoja on paitsi lukittunut kiinni, myös tulee täyttymään paineen kasvaessa kiehuvasta, radioaktiivisesta vedestä. Teillä on tunti aikaa selvittää miten saada ovi auki, estää ydinräjähdys ja paeta.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 3, enintään 10)

psykopaatti

Heräätte hämärästä, likaisesta kylpyhuoneesta ilman mitään muistikuvia siitä, miten jouduitte sinne. Maskin taakse piiloutunut psykopaatti ottaa teihin yhteyttä huoneessa olevan television kautta, ja kertoo teillä olevan tunti aikaa päästä pois huoneesta. Vaikka lupaus poispääsystä vaikuttaakin pelottavan epäluotettavalta, pois on päästävä. Kaikki muut vaihtoehdot ovat liian hirvittäviä.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 3, enintään 10)

Varaa Mökin Kirous

Varaa Bunkkeri

Varaa Psykopaatti

Joensuu

 

Kauppakatu 28,
80100 Joensuu
(Kauppakeskus Iso Myyn kellarissa, sisäänkäynti
kävelykadulta Elokuvateatteri Tapion vastapäätä)

Laskutustiedot

050 409 3311
joensuu@huonepakopeli.fi