JOENSUU

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

Pelikonkari: Jussi
Pelikonkari: Jussi

Pelikonkari: Jussi

Usein kuulee, että kun ensimmäisen pakopelin käy pelaamassa, ei paluuta enää ole… Näin on käynyt mitä vakavimmissa määrin Jussille, jolla on pelattuja pelejä takana huikeat 30 ja vieläpä uskomattomalla ulospääsyprosentilla: peli on jäänyt kesken vain...

joensuu Overall rating: ★★★★☆ 4.4 based on 49 reviews
5 1

Mirva

★★★★★
5 5 1
Mukava iltapäivä, jännittävä kokemus ja erilaista tekemistä myös nuorisolle. Nyt jo kyselevät milloin mennään uudelleen 🙂

uusi huone: Maya-temppeli

Maya-temppeli on avoinna seikkailunhaluisille pelaajille! Taruston mukaan temppelissä on mittaamattoman arvokas aarre, jonka sijainti on pysynyt arvoituksena jo tuhansia vuosia. Pystyykö ryhmänne löytämään aarteen ja selvittämään temppelin salaisuudet?

Vuoden 2018 aikana on luvassa vielä yksi uusi huone Psykopaatin ja Maya-temppelin rinnalle. Kannattaa pysyä kuulolla!

mökin kirous

Keskellä metsää on autio mökki, josta kiertää monta synkkää tarinaa mustasta magiasta ja pimeistä voimista. Yhteistä tarinoille on se, että niitä kertovat ihmiset, jotka eivät ole siellä käyneet. Sinne lähteneet kun eivät ole palanneet kertomaan tarinoitaan.

Toimittaja-ystävänne on päättänyt ottaa totuudesta selvää. Saatte häneltä omituisen viestin ja ryntäätte joukolla hänen peräänsä mökkiin. Ovi takananne menee lukkoon ja huomaatte kamppailevanne hänen, ja omankin, henkenne puolesta. Nyt jokainen ohikiitävä hetki on kirjaimellisesti elintärkeä.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 8 (vähintään 3, enintään 10)

maya-temppeli

Seikkailijaryhmänne saapuu ikiaikaiseen Maya-temppeliin. Taruston mukaan temppeliin on kätketty mittaamattoman arvokas aarre, joka on pysynyt visusti piilossa jo tuhansien vuosien ajan. Indiana Jones-henkinen seikkailu vie teidät metsästämään aarretta, jota yksikään arkeologi ei ole kyennyt löytämään. Lähdettekö temppelistä rikkaana vai tyhjin käsin?

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 6 (vähintään 3, enintään 8)

psykopaatti

Heräätte hämärästä, likaisesta kylpyhuoneesta ilman mitään muistikuvia siitä, miten jouduitte sinne. Maskin taakse piiloutunut psykopaatti ottaa teihin yhteyttä huoneessa olevan television kautta, ja kertoo teillä olevan tunti aikaa päästä pois huoneesta. Vaikka lupaus poispääsystä vaikuttaakin pelottavan epäluotettavalta, pois on päästävä. Kaikki muut vaihtoehdot ovat liian hirvittäviä.

Suositeltu ryhmäkoko: 4 – 6 (vähintään 3, enintään 8)

Varaa Mökin Kirous

Varaa Maya-temppeli

Varaa Psykopaatti

Joensuu

 

Kauppakatu 28,
80100 Joensuu
(Kauppakeskus Iso Myyn kellarissa, sisäänkäynti
kävelykadulta Elokuvateatteri Tapion vastapäätä)

Laskutustiedot

050 409 3311
joensuu@huonepakopeli.fi

Huonepakopeli on rekisteröity tavaramerkki.