Kaupungit → Joensuu

Muut palvelut

Kellunta

Kellunta

Rentoutuskelluntaa Joensuussa

Hetki ajattomuudessa.

Täysin rentoutuneena, täydellisessä tasapainossa. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vesi kyllä kannattelee sinua ilman minkäänlaisia ponnisteluja. Musiikki vie sinut minne ikinä haluat. Voit keskittyä pelkästään itseesi – tai olla keskittymättä, miten vain haluat – sillä hetki on kokonaan sinun.

Kellunta-allasta on kehitetty yli 50 vuotta juuri tuota hetkeä varten. Veden lämpötila ja suolapitoisuus ovat ihanteelliset rentoutumiseen. Voit halutessasi valita rentouttavaa musiikkia, joka ohjaa sinut kohti syvää, unenomaista rentoutumisen tilaa ja palauttaa pehmeästi tietoisuuden ja ajatukset ympärillä olevasta maailmasta.

Rentoutuskellunnan on kehittänyt professori John C. Lilly. Hän rakensi kellunta-altaan selvittääkseen muuttuuko aivojen tietoisuustila, kun ulkoiset ärsykkeet vähennetään minimiin ja keho rentoutuu täysin. Sen jälkeen kelluntaa on käytetty lukuisiin muihin tieteellisiin tarkoituksiin, urheilun ja luovan työn apuna sekä terveyden edistämiseen. Nyt sinullakin on siihen mahdollisuus.

Miten pääset kellumaan?

Varaa aika alta. Maksun voi hoitaa hoitoon tullessa.

Kellumaan tullessasi et tarvitse mukaan kuin itsesi. Mukaan voit ottaa henkilökohtaisia pesu/hoitoaineita ja halutessasi puhtaita vaihtovaatteita. Varaa aikaa käyntiin noin 1,5 tuntia.

Aluksi selvitetään yhdessä henkilökunnan kanssa kelluntaan liittyviä valmisteluja. Allashuone tulee olemaan omassa käytössäsi ja saat meiltä käyttöösi pyyhkeen, kylpytakin ja tossut.
  
Ensin peseydytään, jonka jälkeen asettaudut lämpöisen ja turvallisen suolaveden kannateltavaksi rauhallisen musiikin rentouttaessa mieltä. Tunnin aikana voit vaikka nukahtaa, se on täysin vaaratonta. Altaassa et tarvitse uimapukua. Tunnin kuluttua lempeän musiikin myötä nouset altaasta pois suihkuun, jossa kevyt huuhtelu. 

Kellunnan jälkeen voit nauttia oleskelutilamme lepotuolissa kylpytakissa istuskellen, jossa tarjoamme sinulle hedelmiä, teetä sekä tuoremehua. Rauhoittavan musiikin soidessa voit vielä rentoutua hetken, ennen kuin lähdet jatkamaan arkisia toimiasi. 
  
Rentoutuskellunnan kesto on noin 60 minuuttia.
HUOM! Raskaus sekä kuukautiset ovat este kellunnalle! 
Ihokarvojen tai parran ajelua ei suositella ennen kelluntaa kirvelyn vuoksi.
Kellunta-altaan sisällä on ilmanvaihto, miellyttävä valaistus sekä turvapainike.

Koulukatu 47a pihassa on ilmainen autopaikoitus. 
(Sisäänajo Koulukadun puolelta)

Tervetuloa!

Ajanvaraus kelluntaan vaatii meidän puolelta tarkistusta, että on osaava henkilö hoitamassa kellunnan. Voit  lähettää alla olevasta lomakkeesta viestin ja kirjoittaa jo valmiiksi sinulle sopivia aikoja niin otamme yhteyttä ja tehdään varaus.

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Maksuvälineenä meillä käy käteinen, yleisimmät suomalaiset pankki- ja luottokortit, sekä Smartum-setelit ja –kortti (vain 5e arvoiset Smartum-setelit), ePassi, Edenred,  Elämyslahjat, sekä Gifti-lahjakortit. Yrityksille ja yhdistyksille (verkko)laskutus, laskutuslisä 4 €.

Hinnasto

1 x 60€

5 kerran sarja 270€