Lasten syntymäpäivät

 

Lasten syntymäpäivät pakohuoneen mielenkiintoisessa maailmassa!

 

Lasten syntymäpäivät ovat aina erityinen hetki ja mikä olisi parempi tapa juhlistaa päivää kuin jännittävä seikkailu pakohuoneessa? Pakohuoneet ovat viime aikoina nousseet suosioon ja niiden yhdistäminen lasten syntymäpäiviin luo unohtumattoman kokemuksen, joka yhdistää hauskanpidon ja pulmanratkaisun.

Huonepakopeli tarjoaa monta eri vaihtoehtoa lasten syntymäpäiväjuhlien viettoon!

 

Lasten syntymäpäivät on Huonepakopelillä tuttu juttu ja niitä on juhlittu melkein kaikissa huoneissamme. Meiltä löytyy synttärihuone moneen eri teemaan. Jyväskylässä sirkus- ja murhamysteeriteemaiset huoneet. Kuopiossa Ihmemaa ja Joensuussa Taikakoulu. Joensuussa myös erikoisuutenamme on täysin lapsille suunnattu pakohuone Usvalehto, jossa pikkuväen juhlapäivän vietto on taatusti mielekästä. Tämä huone on Frozen-elokuvista inspiroitunut ja sisältää myös pienemmille lapsille sopivan tasoista pohdittavaa.

 

Tästä pääset kurkistamaan pakopelivalikoimiimme.

 

Tiesitkö, että Huonepakopeli tarjoaa myös laser- ja nerftaistelupelejä adrenaliinipitoisempaan synttäripäivän viettoon! Nämä takuuvarmat energiankuluttajat ovat olleet suosittuja valintoja juhlapäivän viettoon ja antavat hieman erilaisempaa jännitystä erityiseen päivään.

 

Kurkkaa tästä lisää laser- ja nerftaistelupeleistämme!

 

Huonepakopeli tarjoaa syntymäpäiväaktiviteetin lisäksi myös mahdollisuuden pelin jälkeiseen herkkutarjoiluhetkeen. Meidän kautta saat vaivattomasti tilattua tarjoilut ja lasten on helppo pelin jälkeen jäädä viettämään synttäripäivää napostelujen äärelle. 

 

Syntymäpäiväsankarille ja hänen ystävilleen seikkailu alkaa heti, kun he astuvat pakohuoneeseen. Lapset uppoutuvat nopeasti pulmien maailmaan ja omaavatkin luonnostaan pakohuoneissa niin tärkeän laatikon ulkopuolelta ajattelun kultaisen taidon.

Tilastollisesti lapset pärjäävät usein aikuisia paremmin pakohuoneissa!

 

Lasten syntymäpäivät Huonepakopelin parissa tarjoavat enemmän kuin vain hauskanpitoa ja jännitystä. Ne opettavat lapsille tärkeitä taitoja, kuten tiimityöskentelyä, ongelmanratkaisua ja luovuutta.  Joten seuraavan kerran, kun pohdit lastesi syntymäpäiväjuhlia, harkitse pakohuoneen järjestämistä – se on seikkailu, joka jää mieleen pitkäksi aikaa!