Tyhypäivä pakohuoneessa

 

 

Työhyvinvointipäivä seikkailun parissa: Pakohuoneesta uutta virtaa!

 

Työelämässä vietettyjen tuntien kasvaessa on entistä tärkeämpää kiinnittää huomiota myös työpaikan hyvinvointiin. Työhyvinvointipäivä tarjoaa oivan tilaisuuden pysähtyä hetkeksi ja keskittyä hauskanpitoon koko porukalla.

Se ei ole vain yksi päivä kalenterissa, vaan investointi jaksamiseen työssä ja sen ulkopuolella.

Työhyvinvointipäivät ovat loistava tilaisuus vahvistaa tiimityöskentelytaitoja, purkaa stressiä ja luoda positiivista ilmapiiriä työyhteisössä. Miksi et ottaisi työporukkaasi mukaan seikkailuun ja järjestäisi työhyvinvointipäivää pakohuoneessa? Pakohuonepeli voi tuoda uutta potkua työhyvinvointipäivään ja on raikas vaihtoehto perinteisemmille tyhy-päivän viettotavoille.

 

Kurkkaa tästä Huonepakopelin pakohuoneet

 

Tiimityön tärkeys

 

Pakohuone on täydellinen tapa vahvistaa tiimityöskentelytaitoja. 

Työyhteisössä tarvitaan toimivaa kommunikaatiota ja yhteistyötä ja pakohuoneessa tämä testataan käytännössä.

Pakopeli vaatii tiimiä ajattelemaan nopeasti, kuuntelemaan toisiaan ja ratkomaan ongelmia yhdessä.

Huoneesta tullaan pois ryhmänä tai ei ollenkaan. 

 

 

Se iänikuinen stressi

 

Työssä jatkuvat haasteet ja kiire voivat aiheuttaa paineita. Huonepakopeli tarjoaa loistavan tavan purkaa stressiä ja nauttia hetkestä kollegoiden kanssa. Hauskanpito ja seikkailu auttavat rentoutumaan ja lisäämään työntekijöiden hyvinvointia.

Työhyvinvointipäivä ei tarkoita vain fyysistä irtiottoa työstä, vaan myös henkistä. Sulje sähköposti, sammuta puhelin ja anna itsellesi lupa olla tavoittamattomissa hetken ajan.

Tämä mahdollistaa todellisen lepohetken ja auttaa irrottautumaan arjesta.

 

 

Laatikon ulkopuolelta ajattelun kultainen taito

 

Huonepakopelit vaativat luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Tiimin jäsenten erilaiset vahvuudet pääsevät esille, kun pulmat ja arvoitukset vaativat monipuolista lähestymistapaa.

Työyhteisössä tämä voi vahvistaa luottamusta ja antaa tilaa erilaisten näkökulmien esiin tuomiselle.  Laatikon ulkopuolelta ajattelu on kultaakin kalliimpaa pakohuoneissa. 

Laatikon ulkopuolelta ajattelu antaa aivoillesi virikkeitä ja voi tuoda uutta intoa työhösi.

 

 

Pelikokemuksen purkaminen

 

Pakohuoneen jälkeen ruoka maistuu ja voittekin keskustella pelin tapahtumista ja nauraa yhdessä kokemuksille lasillisen ääressä.

Tämä on myös hyvä hetki käydä porukalla läpi sitä, miksi pakohuoneen lisäksi työpaikalla yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja mitä hyötyjä yhdessä tekemisestä on myös työmaalla.

Työhyvinvointipäivä pakohuoneessa voi olla juuri se elementti, joka yhdistää työyhteisöä, tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja vahvistaa tiimin henkeä.

Se on seikkailu, joka jättää jäljen ja luo positiivista energiaa työpaikalle. Anna tiimillesi mahdollisuus astua ulos arkirutiineista ja kokea yhdessäoloa aivan uudessa ympäristössä.