60 MINUUTTIA. pÄÄSETKÖ PAKENEMAAN?

KOE ELÄMÄSI SEIKKAILU!

Huonepakopelit

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan?

Huonepakopeli tarjoaa ikimuistoisia pakopelikokemuksia Joensuussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Pakopelissä sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen, josta pääsee pois vain selvittämällä toinen toistaan kiperämmät arvoitukset - ajan samalla kuluessa loppuun.

Pakopelejämme ovat tervetulleet pelaamaan kaikki ikäryhmät. Osa huoneista sopii kuitenkin paremmin aikuisille, mutta valikoimasta löytyy myös oma lasten pakopeli. Pakopeli on erinomainen paikka viettää myös lasten synttäreitä. Huonepakopeli on erinomaista viihdykettä vapaa ajalle kaveriporukassa tai esimerkiksi synttäri-, polttari- tai yritysryhmille. Osa pakopeleistämme on helppoja, osa vaikeampia, joten jokaiselle porukalle löytyy varmasti sopiva peli.

Tervetuloa pelaamaan!

Asiakkaiden kommentteja

"Ohjaus ennen pelin alkua oli loistavaa. Itse huone oli todella hienosti toteutettu ja tehtävät olivat monipuolisia ja niitä oli runsaasti, mikä oli kiva juttu. Tykkäsimme todella paljon! Kiitos ✨"

"Tyttären 10-v.synttäreiden ohjelmanumero oli Taikakoulu pakohuone. Ensikertalaisia olivat kaikki viisi tyttöä ja tykkäsivät tosi paljon. Neuvoja tuli tarpeeksi ja kokemus oli jännä ja erittäin mukava! Kiitos teille. :)"

"Pakohuone oli aivan mahtava! Huoneen ulkonäkö oli upea ja tehtävät oli hyvin suunniteltu ja toteutettu! Kiitos aivan mahtavasta kokemuksesta! Tulemme varmasti viellä uudestaan."

"Hyvää asiakaspalvelua. Vaikka emme ehtineet selvitää huoneen ratkaisuja annetusssa ajassa, antoi pelin vetäjä hieman lisäaikaa ja opasti ystävällisesti. Saimme sitten suoritettua kaikki tehtävät ja hankalista tehtävistä huolimatta tuli pelin jälkeen hyvä mieli."

"Kiitos erilaisesta, mukavasta ja mielenkiintoisesta huoneesta. Huone oli hyvin viimeistellyn oloinen ja siisti. Henkilökunta oli myös erittäin ystävällinen."

Taikakoulu

Jungle

Abyss

Psykopaatti

Maya-Temppeli

Asiakkaiden arvostelut:
kpl
Keskiarvolla 4,7 / 5

Mihin tilaisuuteen pakopelit sopivat?

teamwork

Virkistyspäivät

Huonepakopelit ovat mainio tapa viettää työyhteisön hyvinvointipäivää. Isommille ryhmille tarjoamme huoneet edullisempaan hintaan.

Lue lisää

champagne-glass

Polttarit

Tule viettämään polttareita Huonepakopeleille. Huonepakopeli voi olla osa päivän arvoitusta ja voitte keksiä tehtävän, joka johdattaa meidän tiloihin.

Lue lisää

confetti

Syntymäpäivät

Olemme sopimuksesta piilottaneet myös lasten synttäreille naposteltavaa ja juomaa, jota löytyy pelin edetessä erilaisista piiloista. Ota rohkeasti yhteyttä.

Lue lisää